Në borë e shi, ditën e natën, Bali Muharremaj kryetari që s’po ndalet

06.11.2018

Ani pse ditë vikendi, Muharremaj që në orët e para të mëngjesit është parë pranë qytetarëve, aty ku po punohet në mëngjesin e kësaj të shtune. Ditë si kjo, për Bali Muharremajn janë normale pasi që i pari i Suharekës po dëshmon se me punë arrihet çdo gjë. Nuk janë të rastësishme nga ai vizitat në […]

Në borë e shi, ditën e natën, Bali Muharremaj kryetari që s’po ndalet Foto: Ilustrim

Ani pse ditë vikendi, Muharremaj që në orët e para të mëngjesit është parë pranë qytetarëve, aty ku po punohet në mëngjesin e kësaj të shtune. Ditë si kjo, për Bali Muharremajn janë normale pasi që i pari i Suharekës po dëshmon se me punë arrihet çdo gjë.

Nuk janë të rastësishme nga ai vizitat në qendra shëndetësore në fshatra edhe në orët e vona, lagje të thella, institucione arsime dhe tek shtresat e ndryshme të shoqërisë. Nëse Baliu nuk do ndalet me këtë vrull, me siguri që Suharekën e presin punë të mëdha deri në fundin e mandatit të tij./Indeksonline/