Ndodhë edhe kjo, fotografohet vota në këtë vendvotim

Një person në Kryeshevc të Pejës ka fotografuar votën e tij.

Ai person këtë fotografi e ka publikuar në rrjetin social Facebook për të dëshmuar se për cilin subjekt politik ka votuar.

Kujtojmë se sot është dita më e rëndësishme për Kosovën pasi që qytetarët do ta kenë mundësinë të votojnë për të preferuarin e tyre për kryeministër të Kosovës si dhe për deputetë.