“Ndiqni udhëzimet e Qeverisë, ta mposhtim Koronavirusin”

Ambasada e Amerikës në Kosovë ka komentuar vendimet e fundit të marra nga Qeveria në detyrë e Kosovës për kufizim të lëvizjes së qytetarëve.

Përmes një njoftimi, ambasada amerikane ka bërë të ditur se është e rëndësishme që të vazhdojmë të ndjekim këto udhëzime për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

“Ne e dimë që distanca sociale globale dhe ndjekja e kufizimeve të lëvizjes lokale po plaket. Por është e rëndësishme që ne të vazhdojmë të ndjekim udhëzimet e nxjerra nga Qeveria e Kosovës dhe komunat për të ndaluar përhapjen e COVID-19. Ne do të jemi në gjendje ta shohim njëri-tjetrin më shpjet nëse zbatohen këto masa. Ne jemi në këtë së bashku, dhe së bashku mund ta mposhtim COVID-19”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

RAPORTO