Ndal dhunën në familje, Policia e Kosovës: Kemi zero tolerancë ndaj këtyre veprave penale

Policia e Kosovës ka nisur një fushatë vetëdijësuese që ka për qëllim ndalimin e dhunës në familje dhe raportimin e këtyre rasteve.

13.11.2021 / Lajme

Ndal dhunën në familje, Policia e Kosovës: Kemi zero tolerancë ndaj këtyre veprave penale
Foto: Ilustrim

Kjo fushatë e policisë ka filluar me moton “NDAL DHUNËN NË FAMILJE”.

Po ashtu, nga PK-ja kanë thënë se dhuna në familje dhe dhuna në bazë gjinore shkatërron familjen dhe të ardhmen e shoqërisë.


Dhuna në familje është vepër penale, Policia e Kosovës ka zero tolerancë ndaj këtyre rasteve.

“Në mënyrë që të ndalohet dhuna në familje dhe që këto raste të mos mbesin të pazbuluara, ne kërkojmë bashkëpunim me të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës”.

Policia e Kosovës, ju bënë apel të gjithë qytetarëve, që të raportojnë rastet e dhunës në familje në:
– 192
– 080019999
[email protected]
– aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë”

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *