Mustafa paralajmëron kundërshtarët politik, mbyllet Kuvendi për mediat

Kryetari aktual i LDK-së Mustafa, në fjalimin e tij ka bërë një përmbledhje të periudhës së tij si kryetar i kësaj partie.

Anëtarësimin e partisë në EPP, qeverisjen sipas tij pa afera korruptive të vendit, faktin që tani kanë numrin më të madh të deputetëve në kuvend dhe që qeverisin edhe në disa prej komunave më të mëdha të vendit, raporton KTV.

Përplasjet në degë e nëndegë, Mustafa i ka konsideruar si përplasje të vogla, e të cilat i kanë menaxhuar me kujdes.

Nga ky kuvend, Mustafa, tha se LDK do të dal më e fortë.

“Shihemi në zgjedhje” ka qenë porosia e tij për rivalët politikë, duke shtuar se është koha që LDK, të rimarrë fatin e Kosovës në dorë.

Pas fjalimit të Mustafës, punimet e kuvendit zgjedhor janë mbyllur për media.

RAPORTO