Mustafa: Me Nismën jemi pajtuar me AKR-në po bëjmë përpjekje

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka arritur në Kuvendin e Kosovës për të nënshkruar marrëveshjen bashkëqeverisëse me Nismën Socialdemokrate.

Lideri i LDK-së para se të hynte të takim para gazetarëve tha se dje gjatë mbrëmjes janë pajtuar me liderin socialdemokrat, Fatmir Limaj.

Ai tha se po bëhet përpjekje që të arrihet koalicioni edhe me AKR-në e Behgjet Pacollit dhe minoritetet jo serbe.

RAPORTO