Mustafa: Asnjëherë koalicion me PDK-në

Kryetari i zgjedhur i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë para mediave se që nga nesër do të përgatiten për zgjedhjet e përgjithshme në vend.

Ai tha se si LDK nuk do të bëjë asnjëherë koalicion me PDK-në.

“Sot përfunduam një proces e nesër e fillojmë procesin tjetër. Sot kam i bërë ftesë të gjitha partive që të hyjmë një nga një dhe te matemi para opinionit.

Ne nuk bëjmë koalicion me PDK-në”, tha ai.

Përndryshe, Mustafa tha se tashmë janë duke u përgatitur edhe për shpërndarjen e Kuvendit.

RAPORTO