Shembull, Muharremaj nisë kontigjentin e zjarrfikësve për Shqipëri

Ndihmë

26.11.2019 / Lajme

Shembull, Muharremaj nisë kontigjentin e zjarrfikësve për Shqipëri
Foto: Ilustrim

Sot në orët e hershme të mëngjesit në Shqipëri ka ndodhur një termet i fuqishëm, ku edhe ka shkaktuar dëme të mëdha si dhe viktima e persona të lënduar ndërsa Policia e Kosovës njëashtu edhe Forcat e Sigurisë së Kosovës (FSK) janë nisur në drejtim të Shqipërisë, për t’iu asistuar njësiteve emergjente të cilat janë të inkuadruara në operacionin e kërkim-shpëtimit, si pasojë e tërmetit të fuqishëm në disa lokacione të Shqipërisë.

Po ashtu sot në drejtim të Shqipërisë është nisur edhe një kontigjent i zjarrfikësave nga Komuna e Suharekës për t’iu dalur në ndihmë këtyre njësiteve emergjente, do të jenë në shërbim të autoriteteve të Shqipërisë dhe sipas nevojës emergjente do të operojnë në kërkim-shpëtim të banorëve që dyshohet se kanë mbetur nën gërmadha të objekteve të rrënuara.

Zjarrfikësat e Komunës së Suharekës kanë shprehur gatishmërinë e tyre që të vejë në funksion të gjitha kapacitetet e tyre, në përkrahje dhe mbështetje të autoriteteve të Shqipërisë dhe qytetarëve të saj, të prekur nga tërmeti i mëngjesit të sotëm.


Muharremaj tha se: “Tërmeti që ka ndodhur dje në Shqipëri jemi ktu bashkë me komandat e Policisë, numri i viktimave ka shkuar deri në rreth 15 dhe e kemi obligim që t’iu dalim në ndihmë qytetarëve të Shqipërisë me krejt ato mundësi që i kemi”.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *