Muharremaj i “nxjerr” 1 MILION euro për sheshin e Suharekës

Sot u takuan Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj dhe kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj për miratimin e marrëveshjes për ndërtimin e sheshit në Suharekë.

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, kanë nënshkruar marrëveshje për përkrahje financiare për ndërtimin e sheshit të Suharekës “Brigada 123”.

Morëm zotimin për përkrahje financiare nga Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në ndërtimin e sheshit të Suharekës “Brigada 123”.

Dua ta falenderoj Ministrin Pal Lekaj për mbështetjen dhe angazhimin në emër të qytetarëve të Komunës tonë ka njoftuar kryetari Bali Muharremaj.


© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.