MSh: Vaksinimi, mënyra më e mirë për ndërprerjen e zinxhirit të përhapjes së COVID-19

Ministria e Shëndetësisë (MSh) përmes një njoftimi, ka theksuar se vaksinimi është mënyra më e mirë për ndërprerjen e zinxhirit të përhapjes së COVID-19.

29.12.2021 / Lajme

MSh: Vaksinimi, mënyra më e mirë për ndërprerjen e zinxhirit të përhapjes së COVID-19
Foto: vaksinimi_covid-19

Po ashtu, nga MSh kanë bërë thirrje qytetarëve që të vaksinohen plotësisht, si dhe të marrin edhe dozën përforcuese.

“Vaksinimi është mënyra më e mirë për ndërprerjen e zinxhirit të përhapjes së COVID-19. Vaksinohuni plotësisht, merrni edhe dozën përforcuese. Kështu mbroni veten, familjen dhe e bëni më të lehtë edhe punën e profesionistëve shëndetësor”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.


Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *