MPB nga sot nis pajisjen me letërnjoftime për qytetarët

MPB nga sot nis pajisjen me letërnjoftime për qytetarët
Eurolinda Zenelaj

04.12.2020 / Lajme

Ministria e Punëve të Brendshme, përkatësisht Agjencia e Regjistrimit Civil njofton qytetarët e Republikës së Kosovës bën të ditur se se ka arritur të siguroj materialin për letërnjoftime duke pas parasysh situatën me pandeminë COVID-19.

”Bazuar në rekomandimet e IKSHP-së dhe vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjes se virusit COVID-19, MPB ka organizuar institucionin përkatës që pajisja e qytetarëve me letërnjoftime të bëhet brenda dy jave, duke konsideruar se pas kësaj periudhe do të kthehemi në normalitet të pajisjes së qytetarëve me këtë lloj të dokumentit” thuhet në njoftim.

Po ashtu, Ministria e Punëve të Brendshme njofton se tanimë për rastet që kanë qenë në pritje ka filluar shpërndarja e letërnjoftimeve nëpër qendrat përkatëse.

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit

5

4 orë më parë / Lajme

PDK të enjten zgjedh Kryesinë e re