MAPL-ja dhe MPB-ja koordinohen me komunat për menaxhimin e pandemisë

Është mbajtur takimi i përbashkët koordinues i zëvendësministres së Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Fatbardha Emini, zëvendësministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Bajram Gecaj dhe Drejtorit Ekzekutiv të Asociacioni të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi.

Në këtë takim u diskutua për zbatimin e masave nga ana e komunave kundër pandemisë Covid-19, sfidat dhe për menaxhimin e situatës në përgjithësi.

Gjithashtu, u potencua se ky koordinim do të  jetë i vazhdueshëm në drejtim të ofrimit të ndihmës dhe mbështetjes për komunat.

RAPORTO