Miratohet projektligji për marrëveshjen financiare me BE-në, Kosova do të përfitojë 6 milionë euro

Sot Kuvendi i Republikës së Kosovës miratoi projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes financiare për IPA 2019, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Kjo marrëveshje mundëson që Kosova të përfitojë 6 milionë euro në formë projektesh nga BE-ja, ndërsa 1 milion euro jepen si bashkëfinancim nga Kosova.

Ky projektligj u miratua me 95 vota pro dhe asnjë kundër.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.