Miratohet marrëveshja financiare për IPA

Miratohet marrëveshja financiare për IPA

Me vota 103 vota pro dhe asnjë kundër ka kaluar marrëveshja kombëtare IPA.

Deputetët kanë votuar për këtë pikë të rendit të ditës në seancën e jashtëzakonshme që u parapa të mbahet sot.

Pikë tjetër e rendit të ditës pas kësaj marrëveshje është edhe ajo e shpërndarjes së Kuvendit, që do t’i hapë rrugë shkuarjes në zgjedhje të jashtëzakonshme.

RAPORTO