Ministrja e Arsimit: Po e përgatisim platformën për vlerësimin online

Ministrja në detyrë Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionti, Hykmete Bajrami ka thënë se  se mësimi online i ka tejkaluar pritshmëritë e tyre dhe se po arrijnë të përmbushin planorogramin e paraparë.

Bajrami tha se ende nuk e dinë se a do të bëhet vlerësimi online, por që janë duke përgatitur një platformë efikase që mundëson të kryhen vlerësimet online.

Këtë deklaratë Bajrami e ka bërë gjatë një vizite bashkë me kryeministrin në detyrë dhe ministra të tjerë në Gjakovë.

RAPORTO