Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kandidatëve të rinj në institucionet ushtarake amerikane

05.10.2021

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se për procedurat e aplikimit dhe përzgjedhjes për shkollim në këto akademi, procedurat e testimit dhe kriteret, si dhe dokumentet e kërkuara për aplikim, do të ju njoftojmë në shpallje të konkursit. Ministria e Mbrojtjes, në bashkëpunim me partnerët amerikan, të gjithë të interesuarve, ju garanton proces fer dhe transparent, […]

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kandidatëve të rinj në institucionet ushtarake amerikane Foto: Ilustrim

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se për procedurat e aplikimit dhe përzgjedhjes për shkollim në këto akademi, procedurat e testimit dhe kriteret, si dhe dokumentet e kërkuara për aplikim, do të ju njoftojmë në shpallje të konkursit.

Ministria e Mbrojtjes, në bashkëpunim me partnerët amerikan, të gjithë të interesuarve, ju garanton proces fer dhe transparent, në zbatueshmëri të plotë të procedurave dhe kritereve ku do të zgjidhen Më të mirët prej më të mirëve.

“Falënderim dhe mirënjohje e përjetshme për SHBA-në për mbështetjen e parezervë dhe të pazëvendësueshme për të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen tonë”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes të Republikës së Kosovës.