Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës tregon se ku dhe kur do të mbahen testimet për kandidatët e QSU/FSK

Ministria e Mbrojtes së Republikës së Kosovës ka njoftuar kandidatët që me datën 24.08.2020 do të mbahen testimet për QSU/FSK.

Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës ka njoftuar se kandidatët për QSU/FSK do të testohen më 24.08.2020 në testin TOFEL dhe atë të matematikës.

Testimet do të mbahen në Universitetin Amerikan RIT Kosovo (A.U.K).

Kandidatët duhen të paraqiten në këtë adresë, Gërmia Campus, Dr. Shpëtim Robaj st, në ora 09:40.

Gjithashtu Ministria e Mbrojtes ka bërë të ditur se çdo kandidatë duhet të ketë me vete

1. Maska dhe doreza;
2. Fletëdëshmin e aplikimit (numri unifikues personal);
3. Letërnjoftimin ose pasaportën si dokument identifikimi.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.