Ministri Murati për buxhetin: Thesin e shqyer e kemi qepur

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se “thesin e shqyer e kemi qepur”.

13.11.2021 / Lajme

Ministri Murati për buxhetin: Thesin e shqyer e kemi qepur
Foto: Ilustrim

Sipas tij, taksat e qytetarëve po kthehen te ata.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka treguar për përfituesit nga masat e Pakos së Ringjalles Ekonomike.


Aty përfshihen; personat që e kanë ndonjë familjar pasojë e COVID-19, personat që kanë humbur vendin e punës gjatë pandemisë, shtesat për fëmijët dhe lehonat, mbështetje për kuxhinat popullore etj.

“Këto janë statistikat e këtij muaji, për disa prej masave që janë realizuar”, ka thënë Murati.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *