Milaim Zeka: Gjykata Speciale do ti ftojë edhe këta persona

11.12.2018

Milaim Zeka ka thënë se Gjykata Speciale do ti ftojë mbi 100 persona. Në mesin e tyre do të ftohen: Kadri Veseli, Xhavit Haliti, Azem Syla, Fatmir Limaj, Agim Çeku, Sokol Bashota. Gjithashu sipas Zekës edhe dy persona nga Lëvizja Vetëvendosje (Rexhep Selimi dhe një tjetër) do të pranojnë ftesën e Gjykatës Speciale, duke mos […]

Milaim Zeka: Gjykata Speciale do ti ftojë edhe këta persona Foto: Ilustrim

Milaim Zeka ka thënë se Gjykata Speciale do ti ftojë mbi 100 persona.

Në mesin e tyre do të ftohen: Kadri Veseli, Xhavit Haliti, Azem Syla, Fatmir Limaj, Agim Çeku, Sokol Bashota.

Gjithashu sipas Zekës edhe dy persona nga Lëvizja Vetëvendosje (Rexhep Selimi dhe një tjetër) do të pranojnë ftesën e Gjykatës Speciale, duke mos përjashtuar edhe deputetë të LDK-së dhe AAK-së.

Ai ka shtuar se në këtë top 100-shin e ftesave të para nga Gjykata Speciale nuk gjendet emri i presidentit Hashim Thaçi, por kjo nuk do të thotë se nuk do të thirret Hashim Thaçi pasiqë i tërë raporti i Dick Martyt është bërë për Hashim Thaçin.