Mblidhet Komisioni për çështje të sigurisë dhe mbrojtjes, raporton Maqedonci

12.02.2024

Sot prej orës 11:00 pritet të mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Mblidhet Komisioni për çështje të sigurisë dhe mbrojtjes, raporton Maqedonci Foto: Ilustrim

Ky është rendi i ditës:                                                    

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e Komisionit e mbajtur me datë 30.01.2024;

3.    Raportimi i Ministrit të Mbrojtjes z.Ejup Maqedonci lidhur me raportin vjetor të punës për vitin 2023;

4.    Të ndryshme.