Suharekë: Mbi 70 të rinjë aderojnë në AAK

27.11.2018

Ai e ka konisderuar se AAK është shpresë dhe mundësi për të bërë më shumë për vendin dhe shoqërinë. Ky është postimi i Bali Muharremajt në rrjetin social Facebook:

Suharekë: Mbi 70 të rinjë aderojnë në AAK Foto: Ilustrim

Ai e ka konisderuar se AAK është shpresë dhe mundësi për të bërë më shumë për vendin dhe shoqërinë.

Ky është postimi i Bali Muharremajt në rrjetin social Facebook: