Mazllum Baraliu emërohet përfaqësues i Shoqatës së Juristëve

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt, të 45-tën me radhë, ku ka shqyrtuar dhe miratuar vendime dhe dokumente të përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore.

Në mbledhjen e sotme, vendimi i parë i miratuar ishte për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit për vazhdimin e mandatit të Komisionit qeveritar për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe ish të përndjekurve politik.

Me ndryshimet e aprovuara, në bazë të vendimit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, sipas propozimit të Shoqatës së Juristëve, përfaqësues nga Shoqatat e Juristëve emërohet Mazllum Baraliu.

Mazllum Baraliu është nga fshati Bukosh i Suharekës, ai ishte rektor i parë i Universitetit Publik të Prizrenit.

RAPORTO