Mashtroi dy persona, arrestohet i dyshuari në Suharekë

05.12.2018

I dyshuari kishte mashtruar një viktimë femër e cila ka rënë pre të mashtrimeve të atij personi si dhe i dyshuari ia kishte marrur 60 euro, sipas raportit policor. Policia kishte njoftuar se i njejti person kishte mashtruar edhe një viktimë mashkull, i dyshuari ia kishte marrur veturën. Në prani të avokatit ishte intervistuar i […]

Mashtroi dy persona, arrestohet i dyshuari në Suharekë Foto: Ilustrim

I dyshuari kishte mashtruar një viktimë femër e cila ka rënë pre të mashtrimeve të atij personi si dhe i dyshuari ia kishte marrur 60 euro, sipas raportit policor.

Policia kishte njoftuar se i njejti person kishte mashtruar edhe një viktimë mashkull, i dyshuari ia kishte marrur veturën. Në prani të avokatit ishte intervistuar i dyshuari dhe prokurori dha urdhër që i dyshuari të dërgohet në mbajtje.