MAShTI ndihmohet me 7 milionë euro për arsim profesional dhe trajnim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) është ndihmuar me 7 milionë euro.

Ky fond do të ndihmohet për arsim profesional dhe trajnim.

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami ka nënshkruar marrëveshje me Bankën Gjermane për Zhvillim (KfW) për realizimin e projektit “Fondi i Sfidave të Kosovës – Arsimi Profesional dhe Trajnimi” në shumë prej 7 milionë euro”.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.