MASHT ka paguar 70 mijë euro për blerjen e maskave për të gjitha shkollat në Kosovë

MASHT ka paguar 70 mijë euro për blerjen e maskave për të gjitha shkollat në Kosovë

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor ka siguruar maskat mbrojtëse për të gjithë nxënësit e Republikës së Kosovës.

Për kontraten “Procedurë e negociuar për blerjen e maskave mbrojtëse për nxënësit e Republikës së Kosovës në kushte pandemie”, janë ndarë 70 mijë euro.

Duke u bazuar në kontraten e publikuar nga Prokurimi, kontrata ka kushtuar 70 mijë euro.

Gjithashtu, bëhet me dije se tenderi i është dhënë operatorit ekonomik “Yoobopo” Sh.P.K, dhe se  kohëzgjatja e tenderit është bërë për 12 muaj.

RAPORTO