MASh merr vendim për studentët të cilët janë përfitues të bursave

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka marrë vendim për ndarjen e e bursave për studentët elitarë të universiteteve publike, për vitin akademik 2019-2020.

Siç është bërë e ditur nga MASh përfitues të bursave jan 1,516 studentë të dy niveleve të studimit Bachelor dhe Master.

Shuma e bursës për student është 700 euro.

Gjithashtu MASh njofton të gjithë studentët përfitues të bursës se, pas shqyrtimit të ankesave të mundshme do të bëhet rimbursimi i mjeteve brenda një afati të shkurtër.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.