Lëvizja gjatë pandemisë sipas Ministrisë Shëndetësore të Kosovës

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka dhënë informacione se si duhet të lëvizim në vende dhe hapsira të ndryshme në këtë kohë pandemie COVID-19.

Sipas MSHK-së nuk duhet të shkojmë në punë apo kudo që e kemi të nevojshme nëse kemi kollitje dhe vështirësi në frymarrje. Nëse keni simptoma të Korona virusit duhet të qëndrojmë të vetëizoluar dhe të kërkojmë ndihmë mjeksore sipas autoriteteve lokalke shëndetësore.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.