[LAJM I MIRË] Shërohen katër të infektuar me COVID-19 nga Fushë Kosova

Komuna e Fushë Kosovës ka njoftuar se katër të infektuar me COVID-18 nga kjo komunë janë shëruar.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, komuna ka bërë me se raste të reja nuk ka dhe se gjendja shëndetësore e të infektuarve të mëhershëm është e mirë.

“Në testimin e datës 27.04.2020 nga IKSHP, konfirmohet se 4 (katër) pacient të infektuar me COVID-19 në komunën e Fushë-Kosovës, kanë rezultuar negativ. Ata tani janë plotësisht të shëruar. 3 (tre) rastet e shëruara janë nga Miradia e ulët dhe një nga Miradia e Epërme. 1 (një) tjetër rast në qytetin e Fushë-Kosovës, ka realizuar një test dhe ka rezultuar negative”, thuhet në njoftim.

RAPORTO