Lajm i mirë për pensionistët që s’u kishte dalë pensioni muajin e kaluar

Ministria e Financave e Kosovës ka njoftuar se sot është bërë ekzekutimi i pagesës për pensionet e rregullta.

22.10.2021 / Lajme

Lajm i mirë për pensionistët që s’u kishte dalë pensioni muajin e kaluar
Foto: Ilustrim

MF në një komunikatë për media ka njoftuar po ashtu se është korrigjuar edhe rasti i pezullimit të pensioneve për disa pensionistë.

“Javën që shkoi është korrigjuar edhe rasti i pezullimit të pensioneve për disa pensionerë, të cilëve u ishte kërkuar të paraqiteshin në zyrat rajonale për të marrë pensionin e muajit shtator, përkundër faktit që një gjë e tillë nuk është e nevojshme sipas vendimit në fuqi”, thuhet në komunikatë.


Njoftimi i plotë:

Sot është bërë ekzekutimi i pagesës për të gjitha pensionet e rregullta.

Javën që shkoi është korrigjuar edhe rasti i pezullimit të pensioneve për disa pensionerë, të cilëve u ishte kërkuar të paraqiteshin në zyrat rajonale për të marrë pensionin e muajit shtator, përkundër faktit që një gjë e tillë nuk është e nevojshme sipas vendimit në fuqi.

Të gjithëve u është rikthyer statusi i pensionerit aktiv, dhe javën e kaluar kanë pranuar pensionet e muajit shtator, ndërsa sot kanë pranuar edhe pensionin për muajin tetor.

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *