Kuvendi miraton projektligjin, ja sa do të jetë buxheti i shtetit për vitin 2022

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projektligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

I ri / Lajme

Kuvendi miraton projektligjin, ja sa do të jetë buxheti i shtetit për vitin 2022
Foto: Ilustrim

Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro.


Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *