Kuvendi i Kosovës sot mban dy seanca

11.07.2024

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë dy seanca. Njëra prej tyre është e jashtëzakonshme, e cila nis nga ora 9:30 që i kushtohet përkujtimit të viktimave të Gjenocidit në Srebrenicë, në 29 vjetorin e saj.

Kuvendi i Kosovës sot mban dy seanca Foto: Ilustrim

Derisa tjetra, planifikohet të nis nga ora 10:00 ku në rend dite janë 32 pika, në mesin e të cilave: miratimi i disa marrëveshjeve ndërkombëtare; themelimi i Komisionit Hetimor mbi përgjegjësitë ekzekutive të Ministrisë së Drejtësisë në raport me zjarret e dyshimta në Institutin e Mjekësisë Ligjore dhe zhdukjen e mostrave në rastin e Astrit Deharit.