Kurti: Të gjithë juve që po luftoni këtë krizë me guxim dhe punë, ju faleminderit!

Kosova po vazhdon të përballet me pandeminë COVID19, derisa shteti ynë ashtu si edhe qytetarët po qëndrojnë të izoluar.

Por, janë mjekët, policët, zjarrfikësit e shumë të tjerë, të cilët po qëndrojnë në shërbim të vendit, në pikën e parë të frontit duke dhënë çdo gjë nga vetja.

E një video që pasqyron gjithë këtë krizë, ka publikuar në faqen e tij zyrtare Facebook, kryeministri në detyrë, Albin Kurti.

Derisa ai ka edhe një falënderim.

“Të gjithë juve që po luftoni këtë krizë me guxim dhe punë, ju faleminderit”, shkruan Kurti.

Ndiqeni videon:

RAPORTO