Kryetari Muharremaj uron festën e Kurban Bajramit

Kryetari Muharremaj uron festën e Kurban Bajramit
Çlirim Gashi

11.08.2019 / Lajme

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë.

Festa e Kurban Bajramit, festë e cila është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese shpirtërore.

“Me fat Kurban Bajrami ! Ju uroj besimtarëve islam kudo, që kjo festë t’ju gjej të lumtur me njëri-tjetrin në familje”, ka shkruar në urimin e tij Kryetari Muharremaj.

“Ta respektojmë secilin, me vullnet dhe dashuri, që e ardhmja ta gjejë të gëzuar secilin.”, përfundoi urimin e tij, Muharremaj.

RAPORTO