Kryetari Muharremaj shpalos projektet për vitin e ardhshëm para banorëve

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, është takuar me banorët e Semetishit, Nishorit, Breshancit dhe Kastërrcit, po ashtu do të takojë edhe shumë fshatra të tjerë.

Në banorët e Semetishtit, Nishorit, Breshancit dhe Kastërrcit dje në diskutimet publike, Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj ka shpalosur projektet që do të ndodhin në vitet e ardhshme.

Ai ka thënë se Komuna do të jetë vigjilente dhe të ketë kujdesin e duhur që t’i realizojnë kërkesat e banorëve.

“Në banorët e Semetishtit, Nishorit, Breshancit dhe Kastërrcit dje në diskutimet publike kemi shpalosur projektet që do të ndodhin në vitet e ardhshme. Përballë kërkesave të tyre jemi gjithmonë vigjilent dhe do të kemi kujdesin e duhur që sipas kompetencave tona ti realizojmë”, ka shkruar Muharremaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.