Kryetari Muharremaj raporton për punën në periudhën Janar-Qershor 2019

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, ka raportuar për punën e periudhës Janar-Qershor 2019.

Ai, ka folur për projektet e realizuara gjatë kësaj periudhe dhe për ato projekte që do të realizohen tutje.

Nga të pranishmit, ka pasur pyetje dhe komente dhe janë interesuar për projektet e realizuara gjatë kësaj kohe dhe për ato që do të realizohen në vazhdimsi.

Të pranishëm në takim kanë qenë edhe monitoruesit nga KDI.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.