Kryetari Muharremaj dhe stafi i tij nderojnë dëshmorët

28.11.2018

Kryetari Muharremaj dhe stafi i tij së bashku me përfaqësues të ndryshëm kanë bërë homazhe sot në Festën e 28 Nëntorit të Parku i varrezave të dëshmorëve dhe ka takuar familjarët e dëshmorëve të cilëve jua ka uruar festën. Homazhe u bënë edhe të shtatoret e heronjëve Besim Ndreca, Fadil Vata dhe të dëshmori Kenan […]

Kryetari Muharremaj dhe stafi i tij nderojnë dëshmorët Foto: Ilustrim

Kryetari Muharremaj dhe stafi i tij së bashku me përfaqësues të ndryshëm kanë bërë homazhe sot në Festën e 28 Nëntorit të Parku i varrezave të dëshmorëve dhe ka takuar familjarët e dëshmorëve të cilëve jua ka uruar festën.

Homazhe u bënë edhe të shtatoret e heronjëve Besim Ndreca, Fadil Vata dhe të dëshmori Kenan Halimi.