Kryeministri Kurti u bën thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19

Kryeministri Albin Kurti u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës që të vaksinohen. Tha se ka mjaftueshëm vaksina për të gjithë.

10.11.2021 / Lajme

Kryeministri Kurti u bën thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19
Foto: Ilustrim

Sot në vend u konfirmua se në vendin tonë është prezent edhe varianti Delta

“Është bërë një javë pa asnjë të vdekur në Kosovë dhe ky është një fakt që na gëzon të gjithëve”, tha Kurti duke folur për Covid-19.


“Është e domosdoshme që të kemi kujdes, ta mbrojmë vetën dhe njëri-tjetrin”, tha Kurti.

“U bëj thirrje të gjithë qytetarëve të Republikës që të vaksinohen”, shtoi ai.

Varianti Delta Plus i COVID-19 i cili ka filluar të përhapet në shumë shtete tjera, është identifikuar edhe në Kosovë.

Ky variant është vlerësuar si më i transmetueshëm se ai Delta, e po ashtu bart të njëjtin rrezik për shtrimin në spitale.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *