Çlirim Gashi
11.07.2019, 15:38

Kryeministri Haradinaj ka një kërkesë për të gjithë mërgimtarët

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka dhënë një sugjerim për të gjithë mërgimtarët që do t’i kalojnë pushimet verore në Kosovë.

Në një konferencë për media, ai ka kërkuar nga ata që të kenë kujdes në trafikun rrugor.

Kryeministri Haradinaj tha se: “E kam një lutje për mërgatën që të bëjnë kujdes në vozitje, në drejtim të makinave. Duhet të bëjmë kujdes të gjithë”.

“Në këtë periudhë kaq të mirë ta prishim me dhimbje dhe tragjedie. I apelojë që të bëjnë kujdes në vozitje”, ka deklaruar Haradinaj.

Ndryshe, nga kjo fundjavë, Kosova pritet të mbushet me mërgimtarët nga të gjitha shtetet e botës.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.

LEXO PO ASHTU:  Vetëm në vitin 2018, 12 mijë kosovarë shkuan për të jetuar në Gjermani