Kritika ndaj qeverisë për reduktimet e rrymës: Tani ta shijojmë terrin dhe varfërinë

Ish-ambasadori i Kosovës në Finlandë, Lulzim Peci, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, ka kritikuar eksponentët qeveritarë, pas futjes së vendit në krizë energjetike.

22.12.2021 / Lajme

Kritika ndaj qeverisë për reduktimet e rrymës: Tani ta shijojmë terrin dhe varfërinë
Foto: Ilustrim

Peci tha se termocentralin nuk e donit, i cili deri tash ka mundur të përfundohet. E sipas tij, as termocentralin me gaz nuk po e do qeveria në pushtet.

Ish-ambasadori tha se tash mund të shijojmë vetëm terrin dhe varfërinë që vije si pasojë e mungesës së energjisë.


KEDS sot ka njoftuar se do të ketë reduktime si pasojë e krizës energjetike. Në momentin e raportimit, disa lagje në Prishtinë janë pa rrymë, ndërkohë që reduktime ka në të gjithë Kosovën.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë:

Termocentralin nuk e dashtet qe deri sot ka mundur te perfundohet!

Gazin dhe termocentralin me gaz nuk po e doni! 

Tani vetem mund ta shijojme terrin dhe varferine qe do te pasoj prej mungeses se energjise!

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *