12.10.2019, 8:43

KQZ-ja shqyrton raportet e rinumërimit dhe votimit përmes postës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) pritet që sot të shqyrtojë raportet e rinumërimit dhe votimit përmes postës.

E këto shqyrtime do ti bëjë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes mbledhje të radhës.

Në këtë mbledhje do të diskutohet për aktivitetet e SKQZ-së: raport lidhur me rinumërimin e vendvotimeve sipas vendimit të KQZ-së dh raport lidhur me periudhën e votimit përmes postës.

LEXO EDHE:  Ja sa javë do të zgjasë rinumërimi i 1472 vendvotimeve
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.