Konjufca: Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca

04.03.2024

Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca mes tyre, prandaj është e nevojshme që edhe shtetet demokratike të forcojnë raportet me njëra-tjetrën.

Konjufca: Shtetet jodemokratike po afrohen shumë me njëra-tjetrën, po krijojnë aleanca Foto: Ilustrim

Kështu ka thënë Glauk Konjucfa gjatë fjalimit të tij në konferencën “Diplomacia Parlamentare për sigurinë rajonale dhe integrimin euro-atlantik”

Ai ka kërkuar që të mos neglizhohen konferencat që i mundësojnë takimet mes liderëve të Ballkanit Perëndimor.

“Ballkani nevojë për konferenca ku zhvillohen takime mes parlamenteve dhe përfaqësuesve të tyre përgjatë konferencave”.