Kompanisë ‘Frutex’ i ndahet mirënjohje për kontributin e dhënë në fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”

10.01.2019

Kompania Frutex e drejtuar nga z. Shaqir Palushi u shpërblye nga fushata “Ta pastrojmë Kosovën” kjo mirënjohje iu ka ndarë për shkak të kontributit të dhënë në këtë aktivitet. Sot më 10 Janar 2019, në Prishtinë u mbajt një konferencë përmbyllëse e fushatës “Ta pastrojmë Kosovën” e cila u iniciua nga zyra e kryeministrit të […]

Kompanisë ‘Frutex’ i ndahet mirënjohje për kontributin e dhënë në fushatën “Ta pastrojmë Kosovën” Foto: Ilustrim

Kompania Frutex e drejtuar nga z. Shaqir Palushi u shpërblye nga fushata “Ta pastrojmë Kosovën” kjo mirënjohje iu ka ndarë për shkak të kontributit të dhënë në këtë aktivitet.

Sot më 10 Janar 2019, në Prishtinë u mbajt një konferencë përmbyllëse e fushatës “Ta pastrojmë Kosovën” e cila u iniciua nga zyra e kryeministrit të Kosovës, ku morën pjesë shumë institucione më të larta të Republikës së Kosovës, po ashtu pjesëmarrës ishin edhe përfaqësues të bizneseve të ndryshme, edhe organizata të ndryshme.

Me ketë rast Kompanisë FRUTEX i është ndarë mirënjohje për kontributin e dhënë në këtë fushatë “TA PASTROJM KOSOVËN”, kompania Frutex në këtë kampanjë ka dhënë një kontribut të madh për një Kosovë te pastër.

Kompania ‘Frutex’ e drejtuar nga Shaqir Palushi, si shenjë falenderimi kanë shprehur se: “Kompania ‘Frutex’ ka qenë dhe mbetet e përkushtuar sa herë që do te ketë iniciativa te tilla do te përgjigjet në mënyrë vullnetare për një Kosovë te pastër”.