Komisioni Parlamentar për Media mban dëgjim publik në Pejë dhe në Gjakovë

13.04.2024

Sot Komisioni Parlamentar për Media mban dëgjim publik për Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media.

Komisioni Parlamentar për Media mban dëgjim publik në Pejë dhe në Gjakovë Foto: Ilustrim

Do mbahen dy komisione të tilla, një në Pejë dhe një në Gjakovë.

Ai në Pejë fillon nga ora 11:00, ndërsa në Gjakovë nisë nga ora 14:00