KFOR ndalon dy shtetas të Serbisë

30.11.2018

KFOR-i ka ndaluar dy shtetas të Serbisë, të cilët ishin me një kombi me targa të shtetit të Serbisë, ndalimi i tyre është bërë për shkak që KFOR-i mendon se janë të dyshuar për disa probleme që kanë zhvilluar në Kosovë, njofton Policia e Kosovës. Sipas disa njoftimeve të PK-së, rasti i cili ndodhi në […]

KFOR ndalon dy shtetas të Serbisë Foto: Ilustrim

KFOR-i ka ndaluar dy shtetas të Serbisë, të cilët ishin me një kombi me targa të shtetit të Serbisë, ndalimi i tyre është bërë për shkak që KFOR-i mendon se janë të dyshuar për disa probleme që kanë zhvilluar në Kosovë, njofton Policia e Kosovës.

Sipas disa njoftimeve të PK-së, rasti i cili ndodhi në fshatin Lucka Reka të Zubin Potokut, dy të dyshuarit kishin me vete mallra të ndryshme pa dokumentacion përkatës.

Policia raportoi se: “Me vendim të prokurorit, kombi dhe mallrat janë dërguar në terminal doganor, ndërsa rasti shkon në procedurë të rregullt”.