Këto janë të gjitha masat e reja anti-COVID të marra sot në mbledhjen e Qeverisë

Këto janë të gjitha masat e reja anti-COVID të marra sot në mbledhjen e Qeverisë
Fisnik Sadiku

14.07.2021 / Lajme

Qeveria e Kosovës ka miratuar lehtësimin e masave anti-COVID.

Me këtë rast është zgjatur orari i mbajtjes së dasmave, e ahengjeve tjera deri në orën 01:00.

Organizimi i tyre duhet të bëhet vetëm me kushtin që të shfrytëzohet vetëm 50 për qind e kapacitetit, e jo me më shumë se 300 persona.

Ndërkaq shërbimeve të gastronomisë do t’u lejohet puna deri në orën 23 në ditët e punës, përveç të premtes e së shtunës kur lejohet deri në orën 00:00.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka njoftuar se sipas të dhënave të IKShKP-së, në Kosovë ka situatë epidemiologjike të qëndrueshme.

Ndërsa, qytetarët edhe më tej do të duhet të bartin maskën si masë mbrojtëse.

Mbajtja e maskës do të jetë obligative përveç se Gjatë ecjes në ambientet e jashtme vetëm, gjatë ngasjes së automjetit, vetëm apo në grup me jo më shumë se katër persona, gjatë vrapimit, çiklizmit dhe ushtrimeve fizike, gjatë ngrënies apo pijes

Masat-e-reja-anti-COVID-19-–-14.07.2021

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit