Këto janë rezultatet e zgjedhjeve të djeshme në komunat veriore

22.04.2024

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) publikoi sot rezultatet e referendumeve të mbajtur më 21 prill në katër komunat veriore: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok.

Këto janë rezultatet e zgjedhjeve të djeshme në komunat veriore Foto: Ilustrim

Ky proces zgjedhor u karakterizua me dalje të vogël të qytetarëve në votime.

Megjithatë, shihet se edhe ata pak qytetarë që kanë dal shumica kanë votuar kundër largimit të kryetarëve aktual në komunat veriore.