Këto janë çmimet e derivateve të naftës e benzinës për sot

07.11.2022

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar mbi çmimoren e çmimeve tavan të produkteve të naftës. Këto çmime mbesin të pandryshuara nga dita e djeshme. Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.72 euro për litër, çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë është 1.47 euro për litër, dhe çmimi maksimal […]

Këto janë çmimet e derivateve të naftës e benzinës për sot Foto: Ilustrim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar mbi çmimoren e çmimeve tavan të produkteve të naftës.

Këto çmime mbesin të pandryshuara nga dita e djeshme.

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.72 euro për litër, çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë është 1.47 euro për litër, dhe çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas është 0.71 euro për litër.

Çmimet tavan, që hynë në fuqi dje në ora 10:00, do të jenë valide vetëm edhe sot.