Kërkohen 30 mjeshtër në Slloveni, vizat i siguron punëdhënësi pa pagesë

Gradnje Bitiči me pronar Bledon Bytyqi nga fshati Peqan i Suharekës që operon me biznesin e tij në shtetin e Slovenisë dhe kërkon 30 mjeshtër të ndërtimtarisë për në shtetin e Slovenisë.

Përparësi kanë muratorët, kranistët dhe bageristët thuhet në njoftimin e kompanisë.

Për të gjithë të interesuarit dhe profesionistët e lëmisë së ndërtimtarisë vizat sigurohen nga punëdhënësi dhe atë pa pagesë.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë me përfaqësuesin e Gradnje Bitiči në:

Bledon Bytyqi numrin kontaktues: +383 49 154 898.

LEXO EDHE:  Vulat apostile nga nesër mund të merren edhe në Prizren