KEDS njofton për punime, këto vende nesër dhe pasnesër mbesin pa rrymë deri në 4 orë

25.01.2023

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se me 26 dhe 27 janar 2023 do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës. KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së enjte dhe premte në disa vende të Komunës së Prizrenit […]

KEDS njofton për punime, këto vende nesër dhe pasnesër mbesin pa rrymë deri në 4 orë Foto: Ilustrim

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se me 26 dhe 27 janar 2023 do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së enjte dhe premte në disa vende të Komunës së Prizrenit do të ketë ndërprerje të energjisë, raporton SuharekaOnline.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër janë: TS 10/0.4 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) nga ora 10:00 deri në ora 14:00, TS Ard Group, ndërsa pasnesër do të ndëprehet në: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast” nga ora 13:00 deri në 15:00.

“1. Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Ard Group

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

1. Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe për përmirësimin e vërejtjeve të mbetura.” thuhet në njoftimin e KEDS-it.