KEDS mobilizon ekipet në terren për të rikthyer sa më parë energjinë elektrike

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike, KEDS përmes një njoftimi, ka bërë të ditur se ka mobilizuar të gjitha ekipet në terren për të rikthyer sa më parë energjinë elektrike në zonat ku si pasojë e mbingarkesave ka pasur prishje.

25.12.2021 / Lajme

KEDS mobilizon ekipet në terren për të rikthyer sa më parë energjinë elektrike
Foto: Ilustrim

Po ashtu, në njoftim thuhet se ekipet në terren janë duke bërë përpjekje maksimale që sa më shpejt që është e mundur të rikthejnë furnizimin me energji për zonat që janë afektuar me ndërprerje të energjisë si pasojë e mbingarkesave.

Ndryshe, qytetarët janë duke u ankuar vazhdimisht që reduktimet energjisë elektrike po zgjasin më shumë se sa që është paralajmëruar, pra më shumë se dy orë.


Ndërkaq, në një konferencë për media, zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala ka thënë se ka përmirësim të gjendjes së furnizimit me energji elektrike.

Buzhala ka theksuar se përmirësimi me furnizim me energji elektrike ka ardhur pasiqë çmimet në tregjet ndërkombëtare dhe kërkesa për energji elektrike kanë rënë.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *